Våra partners

Sammarbetspartners


Tillsammans står vi starka.


Vår filosofi är att bli riktigt bra på Dynamics 365 och söka samarbete med andra nischade partners inom relevanta områden.
Förutom vårt samarbete med Microsoft har vi ett fåtal noggrant utvalda partners inom olika specialistområden.

Microsoft Grundbulten

Dynamics 365 är grundbulten i Cloudmills lösningar

Det ger dig som kund en effektivare sälj & marknadsprocess, förbättrad kundservice samt stöd för ”Marketing Automation”. Vi använder även Dynamics 365 som plattform för kundanpassade lösningar (XRM). Power BI och Microsoft Flow är andra viktiga teknologier från Microsoft som vi använder i våra kundprojekt.

Kalpavruksh Skalbarhet

Dynamics NAV & AX, PowerBI, AI och maskininlärning.

Genom vårt partnerskap med Kalpavruksh kan vi snabbt skala upp resurser inom Dynamics 365 om så behövs. Här har vi även en partner som i tillägg till Dynamics 365 Sales är framkant vad det gäller Dynamics NAV & AX, PowerBI, AI och maskininlärning. Kalpavruksh har egna kontor i Danmark, Tyskland, USA och Indien. I Sverige är Cloudmill deras lokala partner.

Visma Visma Administration

Auktoriserad integrationspartner

Visma Administration är ett av landets mest använda affärssystem. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Cloudmill är en auktoriserad integrationspartner till Visma har tagit fram en integration mellan Visma Administration och Dynamics 365 för att systemen ska kunna kommunicera med varandra. Mer om integrationen här.


Din CRM Partner i molnet


Hur Cloudmill hjälper ert företag

att på bästa sätt kunna möta kundens unika behov.


    Fyll i din e-mailadress för att ta del av våra nyhetsuppdateringar!


    FRÅGOR?
    TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS